Budite deo revolucije čistog vazduha

Unesite NASA tehnologiju u vaš dom

 

AIROCIDE - Novi, inovativni sistem sterilizacije vazduha

ZA SVE INFORMACIJE POZOVITE

U SRBIJI AIROCIDE UREĐAJE KORISTE:

  • Ministarstvo odbrane,
  • VMA,
  • Vojna bolnica Niš,
  • MK Group,
  • C proizvodnja 06,
  • Atos fructum…

Zaštitite sebe i svoju porodicu

Kako uređaj radi?

Svaki AIROCIDE uređaj ima ventilator koji uvlači vazduh iz našeg okruženja. Vazduh se polako prevlaci preko šupljih staklenih cevi obloženih titanijum dioksidom – katalizator. UV lampe u uređaju pobuđuju titanijum dioskid koji cepa molekule vode u vazduhu na hidroksi radikale. Bilo da je u pitanju bakterija, virus, polen ili duvanski dim hidroksi radikali ih uklanjaju. Sigurno, efikasano i bez štetnih efekata. To je potpuno isti postupak koji NASA koristi na Međunarodnoj svemirskoj stanici.

Za svaki ambijent

Moderan dizajn

AIROCIDE je tehnološki najsavremeniji prečišćavač vazduha na tržištu. Naša misija bila je da osiguramo da izgled upotpuni svaki ambijent. Osvojili smo nagradu Edison za svoj trud, a kupci nam kažu da se naši prečišćivači vazduha savršeno uklapaju u moderan dom. Ali, naš cilj nije samo da izgleda moderno. Presudno je osigurati da vaš dom dobije baš pravu količinu vazduha kako bi bila što efikasnija.

PO ČEMU JE AIROCODE JEDINSTVEN

AIROCODE, brzo i efikasno, ELIMINIŠE IZ VAZDUHA

->

Polen

Viruse

Bakterije

Buđ

Etanol

Duvanski dim

Neprijatne mirise

R

Airocid je potpuno bezbedan

Dakle, NASA koristi Airocide kao pročišćivač vazduha na Međunarodnoj svemirskoj stanici. FDA je postavila Airocide tehnologiju kao medicinski uređaj klase 2. Koristi se u bolnicama i drugim zdravstvenim ustanovama širom sveta kako bi se sprečile infekcije koje dolaze iz vazduha. To znači da se koristiti u operacionim salama tokom hirurškog zahvata. Zbog toga je, gotovo 20 godina, bio presudan deo visokokvalitetne zdravstvene zaštite.

R

Airocid se lako održava

Za razliku od drugih prečišćavača vazduha kod kojih se filteri brzo zaprljaju i moraju se menjati na svakih par meseci I troše mnogo energije, Airocid je drugačiji. Čist je, troši vrlo malo energije i zahteva minimalno održavanje. Morate menjati reakcijske komore samo jednom godišnje. I to je to. Potrebno je trideset sekundi za ovaj posao, a mnogi kupci kažu da je to lakše nego kad se menja kertridž u štampačem.

AIROCIDE – Revolucija čistog vazduha

Rešite se alergija

Bez obzira koji je problem u vazduhu vaše kuće, Airocide ima rešenje. Naša osnovna NASA razvijena tehnologija eliminisaće sve što je zasnovano na ugljeniku kao elementu. Ovo uključuje VOC, polen, spore buđi, bakterije, viruse i duvanski dim. Ako je vaš problem jedan od ovih, onda je Airocide pravi proizvod za vas.

Ali, 2018. godine Airocide je otišao korak dalje. Naš istraživački tim je smislio kako da u postojeću NASA PCO tehnologiju doda i dve najnaprednije tehnologije filtriranja. Ovo proširuje spektar problema koje tehnologija Airocide može rešiti. APS-200 PM 2.5 može eliminisati sve gore navedene probleme, a takođe eliminiše i mehaničke nečistoće iz vazduha.

Doživite novi AUTO Airocide

Airocid je dizajniran za savremen dom. Siguran, efikasan, modernog izgleda. Predlažemo da ga smestite u spavaću sobi i ne morate ga nikad isključivati. Airocid će automatski prilagoditi brzinu i nivo buke kako bi odgovarao vašem dnevnom i noćnom rasporedu.

   Najjačom brzinom preko dana

 

Zaštita punom brzinom

 

Tokom dana, dok vas nema, Airocide će se raditi punom brzinom na visokom nivou. Tokom pre podnevnih i podnevnih časova zagađenje je najveće, a Airocide je tu da prečisti vazduh u vašem domu. Spoljne aktivnosti, poput prolaska automobila, zagađuju vazduh koji u vaš dom ulaze kroz sistem klimatizacije ili otvorenih prozora. Ali, nema potrebe da se brinete. Airocide će ukloniti sve vrste zagađenje.

   Najslabijom brzinom preko noći

 

Ista zaštita, ali mirnija

 

Noću se svet usporava, a isto tako i vi. Vreme je da se odmorite za dan koji vam predstoji. Jedinica Airocide će se automatski prebaciti na niži režim kada sunce zađe. I dalje će pružati isti nivo zaštite, samo tiho. Ne morate čak ni da razmišljate o tome.

Iskustva naših kupaca

"Da znam nekoga da pati čak od delića alergija od kojih ja patim, definitivno bih preporučio Airocide. Zlata vredi."

"Otkad smo doneli Airocide u naš dom, nismo imali pojavu alergija, spavamo sjajno, osećamo se sjajno. Samo napred i probajte, nemate šta da izgubite."

"Airocide se pokazao kao efikasan proizvod za mene, puno bolji od bilo kojeg proizvoda koji sam ikada ranije koristio. Apsolutno bih preporučio Airocide uređaj."

"Kada sam počeo da koristim Airocide prečišćavač, bio sam zadivljen! To je jednokratna investicija i to je to, neverovatno. Ne mogu da zamislim život bez njega!"

Kontaktirajte nas

Revolucija čistog vazduha. Unesite NASA tehnologiju u vaš dom.

Novosadski put 147, Veternik, Novi Sad