APS-300 Airocide

1.390 EUR

Plaćanje u dinarima po srednjem kursu na dan NBS

O proizvodu

APS-300 je najnoviji clan porodice Airocide. To je pravi prečistač vazduha bez filtera, koji radi na NASA PCO tehnologiji razvijenoj u Airocide. VOC, spore plesni, bakterije i virusi iz vazduha vašeg doma se potpuno eliminišu kada prođu kroz APS-300. Ovaj proizvod je nadogradnja na naš APS-200, koji je prvi put proizveden 2013. Ima novi, gladak izgled. Ima neutralnu belu boju. Dakle, dopunit će svaku modernu sobu. Tehnologija je takođe napredovala. UV lampe reakcione komore se menjaju na svakih 15 meseci.

Airocide je nagrađen kao zlatni dobitnik za dizajn i inovacije. Moderne, a opet rafinirane linije dopunjuju svaki dom.

 

24/7

Vazduh se neprestano kreće i stalno se zagađuje. Airocide je napravljen da radi 24 sata na dan i to znači da uvek radi da vas zaštiti. Ako želite da vidite razliku u načinu na koji se osećate, morate neprestano preciscavati  vazduh. Dakle, započnite stavljanjem Airocida u vašu dnevnu ili spavaću sobu, odaberite režim rada i pustite Airocide da uradi svoje.

Iskustva naših kupaca

"Da znam nekoga da pati čak od delića alergija od kojih ja patim, definitivno bih preporučio Airocide. Zlata vredi."

"Otkad smo doneli Airocide u naš dom, nismo imali pojavu alergija, spavamo sjajno, osećamo se sjajno. Samo napred i probajte, nemate šta da izgubite."

"Airocide se pokazao kao efikasan proizvod za mene, puno bolji od bilo kojeg proizvoda koji sam ikada ranije koristio. Apsolutno bih preporučio Airocide uređaj."

"Kada sam počeo da koristim Airocide prečišćavač, bio sam zadivljen! To je jednokratna investicija i to je to, neverovatno. Ne mogu da zamislim život bez njega!"

Kontaktirajte nas

Revolucija čistog vazduha. Unesite NASA tehnologiju u vaš dom.

Novosadski put 147, Veternik, Novi Sad