REFURBISHED APS-200 Airocide

50.000 RSD

O proizvodu

Airocide APS-200 je toliko naučno napredan da ne koristi filter i zagarantovano vam je da ćete se osećati bolje. Airocide izbacuje iz vazduha gotovo 100% štetnih patogena tako što ih u potpunosti eliminiše, uključujući glavne izazivače alergije: buđ, viruse, bakterije i VOC – štetne gasove koje ispuštaju proizvodi poput aerosolnih sprejeva, sredstava za čišćenje, hemijsko očišćene odeće, boje, tepisi, nameštaj, pa čak i osveživači vazduha.

Airocide je nagrađen kao zlatni dobitnik za dizajn i inovacije. Moderne, a opet rafinirane linije dopunjuju svaki dom.

 

24/7

Vazduh se neprestano kreće i stalno se zagađuje. Airocid je napravljen da radi 24 sata na dan i to znači da uvek radi da vas zaštiti. Ako želite da vidite razliku u načinu na koji se osećate, morate neprestano čistiti vazduh. Dakle, započnite stavljanjem Airocida u vašu spavaću sobu, odaberite svoj režim i pustite Airocide uradi svoje.

Iskustva naših kupaca

"Da znam nekoga da pati čak od delića alergija od kojih ja patim, definitivno bih preporučio Airocide. Zlata vredi."

"Otkad smo doneli Airocide u naš dom, nismo imali pojavu alergija, spavamo sjajno, osećamo se sjajno. Samo napred i probajte, nemate šta da izgubite."

"Airocide se pokazao kao efikasan proizvod za mene, puno bolji od bilo kojeg proizvoda koji sam ikada ranije koristio. Apsolutno bih preporučio Airocide uređaj."

"Kada sam počeo da koristim Airocide prečišćavač, bio sam zadivljen! To je jednokratna investicija i to je to, neverovatno. Ne mogu da zamislim život bez njega!"

Kontaktirajte nas

Revolucija čistog vazduha. Unesite NASA tehnologiju u vaš dom.

Novosadski put 147, Veternik, Novi Sad